Callos a la asturiana (Cocción lenta)

Callos a la asturiana (Cocción lenta)

4.2 38 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 18hod. 30min
4 raciones

Suroviny

  • dientes de ajo en láminas
    2 - 3
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de cebolla en octavos
    250 g
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de vino blanco
    150 g
  • de jamón curado en dados
    100
  • chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
    1
  • de tomate frito estilo casero
    100 g
  • pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
    2 - 3
  • de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
    800 - 900 g
  • manita de cerdo en dos trozos
    ½
  • pastillas de caldo de carne
    2
  • de agua
    300 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 479 kcal / 2005 kJ
Protein 33.1 g
Tuk 34.5 g
Sacharidy 8.6 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 14.7 g
Sodík 1855.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...