Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 1 cucharada de pimentón
- 150 g de vino blanco
- 100 de jamón curado en dados
- 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
- 100 g de tomate frito estilo casero
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
- ½ manita de cerdo en dos trozos
- 2 pastillas de caldo de carne
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1855.6 mg
Alternativní recepty
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina
27 Std. 30 Min
Cocido maragato
3u. 50min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Rabo de ternera a la Maestranza
6u.
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Callos con garbanzos
45 min
Callos a la asturiana
1 Std. 20 Min