Callos a la asturiana en cocción lenta

Callos a la asturiana en cocción lenta

4.2 38 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 18hod. 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 2 - 3 dientes de ajo en láminas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebolla en octavos
  • 1 cucharada de pimentón
  • 150 g de vino blanco
  • 100 de jamón curado en dados
  • 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
  • 100 g de tomate frito estilo casero
  • 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
  • 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
  • ½ manita de cerdo en dos trozos
  • 2 pastillas de caldo de carne
  • 300 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1855.6 mg
Protein 33.1 g
Kalorie 2005 kJ / 479 kcal
Tuk 34.5 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 14.7 g
Sacharidy 8.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...