Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 1 cucharada de pimentón
- 150 g de vino blanco
- 100 de jamón curado en dados
- 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
- 100 g de tomate frito estilo casero
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
- ½ manita de cerdo en dos trozos
- 2 pastillas de caldo de carne
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1855.6 mg
Alternativní recepty
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Callos a la madrileña
1h 50min
Callos a la asturiana
1 godz. 20 min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Callos con garbanzos
45min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8h 45min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Navajas al ajillo
4h 40min