Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 1 cucharada de pimentón
- 150 g de vino blanco
- 100 de jamón curado en dados
- 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
- 100 g de tomate frito estilo casero
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
- ½ manita de cerdo en dos trozos
- 2 pastillas de caldo de carne
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1855.6 mg
Alternativní recepty
Garbanzos con oreja
1h 15min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8 godz. 45 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Callos con garbanzos
45min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Callos a la madrileña
1h 50 min.
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Callos a la asturiana
1h 20min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min