Prime rib con glaseado de miel y romero
TM6

Prime rib con glaseado de miel y romero

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Glaseado de miel y romero

  • 30 g de hojas de romero fresco
  • 1 cda de mostaza
  • 40 g de mantequilla
  • 140 g de miel de abeja
  • 5 g de tomillo fresco

Prime rib

  • 3500 g de costillar de res
  • sal
  • pimienta recién molida
  • ramas de romero fresco, para decorar

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
576 kJ / 137 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
23 g
Tuk
6 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
5 g
Sodík
5942 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty