Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ceviche
- 2 litros de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- 100 g de cebolla morada cortada en pluma
- 300 g de atún fresco, picado en cubos de 1 cm
- 100 g de piña fresca, cortada en cubos de 1 cm
- 30 g de pepino Alaska, sin semillas, picado en cubos pequeños
- 2 cucharadas de ají verde o rojo, picado fino
- 1 pellizco de sal
Aderezo y armado
- 90 g de jugo de limón recién exprimido
- 70 g de jugo de naranja recién exprimido
- 60 g de mango
- ¼ diente de ajo
- 25 g de cebolla
- 5 g de jengibre fresco
- 25 g de cilantro fresco
- 120 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- 5 g de ají amarillo
- 10 g de hojas de albahaca fresca para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 911.5 kJ / 217.9 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2123.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plateada al jugo
3 Std. 40 Min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Chupe de locos
1h 20min
Queque clásico
1h 20min
Charquicán con charqui
1h 10min
Pastelera de choclo
1h
Quinoto verde
40min
Sopaipillas chilenas
45min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min
Pebre
20min