Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
-
400
g Rispentomaten, in Stücken (3 cm)
nebo 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose - 100 g Erbsen, tiefgekühlt und aufgetaut
- 100 g Wasser
- 250 g Parboiled Reis (Kochzeit 18 bis 20 Minuten)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 140 g Zuckermais (kleine Dose), abgewaschen und abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 6910.2 kJ / 1651.6 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Sacharidy
- 313.9 g
- Tuk
- 20.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 Min
Kürbis-Reistopf
50 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 Min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 Min
Champignon-Kartoffeleintopf
1 Std.
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Ofen-Käseschnitte
35 Min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Peperoni-Risotto
35 Min