白木耳紅蘿蔔燉雞腳

白木耳紅蘿蔔燉雞腳

3.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 純芝麻油
    5 克
  • 切片
    20 克
  • 雞爪 切段(約6公分),先以熱水川燙去血水
    200 克
  • 米酒
    35 克
  • 新鮮白木耳 切小朵
    70 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    20 克
  • ¾ 茶匙
  • 1000 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.7 g
Kalorie 694.7 kJ / 166.2 kcal
Tuk 8.5 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 9.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...