Zařízení & příslušenství
白木耳紅蘿蔔燉雞腳
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
純芝麻油5 克
-
薑 切片20 克
-
雞爪 切段(約6公分),先以熱水川燙去血水200 克
-
米酒35 克
-
新鮮白木耳 切小朵70 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)200 克
-
紅棗 洗淨,泡水20 克
-
鹽¾ 茶匙
-
水1000 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切條100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.7 g
Kalorie
694.7 kJ /
166.2 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
9.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
這樣吃最美
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan