Petits pain sans gluten

Petits pain sans gluten

3.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 55min.
6 morceau

Suroviny

Farine tout usage sans gluten
  • 200 g quinoa blanc
  • 100 g de graines de chia
  • 200 g fécule de maïs
  • 100 g arrow-root
Petits pains
  • 170 g d'eau
  • 30 g de cosses de psyllium
  • 115 g lait entier
  • 60 g beurre non salé
  • 60 g de sucre
  • 1 sachet levure boulangère sèche ou 2 c. à thé
  • 2 c. à thé de poudre à pâte
  • 1 c. à thé de xanthane
  • 2 œuf de gros calibre divisé
  • 1 c. à thé de sel
  • 1 c. à thé assaisonnements à bagels (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 569.2 mg
Protein 14.2 g
Kalorie 2330.5 kJ / 557 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 14.9 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 84.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...