Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farine tout usage sans gluten
- 200 g quinoa, blanc
- 100 g de graines de chia
- 200 g fécule de maïs
- 100 g arrow-root
Petits pains
- 170 g eau
- 30 g poudre de psyllium
- 115 g lait entier
- 60 g beurre non salé
- 60 g de sucre
- 1 sachet levure boulangère sèche, ou 2 c. à thé
- 2 c. à thé de poudre à pâte
- 1 c. à thé de xanthane
- 2 œuf de gros calibre, divisé
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à thé assaisonnements à bagels (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 2330.5 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 84.9 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 569.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheddar râpé
5 min
Gâteau à l'orange
1h 25min
Salade de champignons crus (TM6)
25 min
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8 Std. 10 Min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Smoothie bowl aux baies et aux mûres
10 min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges (Métrique)
1h
Téquila sour (Métrique)
10 min
Poulet méditerranéen
35 Min
Fond de légumes (végane)
30min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20 min