Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farine tout usage sans gluten
- 200 g quinoa, blanc
- 100 g de graines de chia
- 200 g fécule de maïs
- 100 g arrow-root
Petits pains
- 170 g eau
- 30 g poudre de psyllium
- 115 g lait entier
- 60 g beurre non salé
- 60 g de sucre
- 1 sachet levure boulangère sèche, ou 2 c. à thé
- 2 c. à thé de poudre à pâte
- 1 c. à thé de xanthane
- 2 œuf de gros calibre, divisé
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à thé assaisonnements à bagels (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 2330.5 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 84.9 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 569.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins au citron et au pavot sans gluten
1 Std. 20 Min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40 Min
Crêpes de sarrasin
45 Min
Pain banique
45 Min
Pain de campagne au levain
28 godz. 10 min
Pilons de poulet à la sauce à la bière
Žádné hodnocení
Jus vert super boosté
10min
Smoothie à l'açai boosté aux protéines
Žádné hodnocení
Crêpes et gaufres sans gluten
Žádné hodnocení
Yogourt glacé aux fraises et aux pitayas
10min
Brownies à la stout
45 Min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1 Std. 20 Min