Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g apă
- 1 ½ linguriță sare
- 350 g paste scurte tip penne
- 30 g ulei de măsline, plus pentru stropit pastele fierte
- 2 căței de usturoi
- 150 g dovlecei, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 15 g coriandru, frunze proaspete
- 200 g smântână
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
nebo 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 30 g făină
- 1 priză piper măcinat
- 300 g crevete crude, medii, decorticate
- 70 g mangold alb, partea albă tăiată felii (0,5 cm)
- 50 g năsturel, doar frunzele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2806 kJ / 671 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1383 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supă cremă de mazăre
40 Min
Salată de cușcuș
20 Min
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25 Min
Penne cu midii
1 godz. 5 min
Punch de vin alb fiert cu merișoare
Žádné hodnocení
Înghețată de dovleac
10h 5min
Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
40 Min
Tocană de fasole albă și usturoi
50min
Pui cu lămâie, cușcuș și sos tzatziki
30 Min
Orez brun vegetarian
40 Min
Salată de orez cu legume
45 Min
Tocăniță cremoasă de pui cu muștar
40 Min