Rabarber og ingefær crème brûlée

Rabarber og ingefær crème brûlée

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 7hod. 30min.
8 portioner

Suroviny

  • ingefær
    2 cm
  • rabarber skåret i skiver (1 cm)
    250 g
  • sukker, hvid plus ekstra til at drysse
    100 g
  • appelsinskal ingen hvid marv
    1 tsk
  • fløde, 35 %
    600 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • æggeblomme
    7

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 36 mg
Protein 4 g
Kalorie 1483 kJ / 355 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 18 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše