Rabarber og ingefær crème brûlée
TM6 TM5 TM31

Rabarber og ingefær crème brûlée

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 2 cm ingefær
  • 250 g rabarber skåret i skiver (1 cm)
  • 100 g sukker, hvid plus ekstra til at drysse
  • 1 tsk appelsinskal ingen hvid marv
  • 600 g fløde, 35 %
  • 1 tsk vaniljeekstrakt, naturlig
  • 7 æggeblomme

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
355 kcal / 1483 kJ
Protein
4 g
Tuk
31 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
18 g
Sodík
36 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše