Zařízení & příslušenství
Rabarber og ingefær crème brûlée
Příprava 15min.
Celkový 7hod. 30min.
8 portioner
Suroviny
-
ingefær2 cm
-
rabarber skåret i skiver (1 cm)250 g
-
sukker, hvid plus ekstra til at drysse100 g
-
appelsinskal ingen hvid marv1 tsk
-
fløde, 35 %600 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
æggeblomme7
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
36 mg
Protein
4 g
Kalorie
1483 kJ /
355 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
18 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Australsk sommer
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Crème brûlée
Žádné hodnocení
Portugisisk crème brûlée
25min.
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Passionsfrugtkage med fersken
Žádné hodnocení
Mascarpone-karamelkage
4hod. 30min.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Žádné hodnocení
Vegansk no bake-kiwikage
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Žádné hodnocení
Fersken i hvidvinssirup
Žádné hodnocení
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Žádné hodnocení