Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 gramů pohankové mouky, domácí nebo certifikované bezlepkové
- 30 gramů rýžové mouky, bílé, domácí nebo certifikované bezlepkové
- 585 gramů vody
- 20 gramů čerstvého droždí
- 20 gramů psyllia
- 500 gramů směsi bezlepkové mouky
- 1 čajová lžička soli
- 2 čajové lžičky oleje, na vymazání
- 1 polévková lžíce mléka, na potření
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 514.9 mg
Alternativní recepty
Zeleninové vafle s tvarohem
20 min
High protein kapsa se sýrem, slaninou a míchanými vejci
50 min
Včelí úlky s pekanovými ořechy
50 min
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
Pas d’évaluation
Veganské sýrové fondue
Pas d’évaluation
Tortilly z celozrnné mouky
1 godz.
Brynzové halušky
55 Min
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1h 30min
Restované hrušky (400 gramů)
15min
Bramborový chléb (bez lepku)
2h 30min
Tandoori marináda
10min
Ovesné mléko
1 Std. 10 Min