Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinagreta
- 40 g de echalot
- 90 g de aceite de oliva
- 40 g de vinagre de vino tinto
- 2 cdas de mostaza Dijon
- 1 ½ cucharadita de concentrado de caldo de pollo
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de azúcar, (opcional)
Ejotes
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal gruesa
- 500 g de ejotes, sin tallos
- 100 g de queso de cabra, desmoronado
- 50 g de almendras fileteadas
- 40 g de arándanos deshidratados
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1289 kJ / 307 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de jitomate
30 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Pescado para taquear
25min
Ejotes almendrados
30 min
Barbacoa de hongos
30 min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Carnitas de atún
40 min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min
Botana fresca de surimi
10min
Ceviche de pepino y jícama
10min