Kompatibilní verze
Pollo al limone e Parmigiano Reggino con tagliatelle di zucchine
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di zucchine senza estremità
-
½
cucchiaino di sale alle verdure
nebo ½ cucchiaino di sale - 600 g di filetto di petto di pollo, senza pelle a listarelle (3 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 20 g di farina tipo 00
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di porro a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza e il succo
- 150 g di brodo di pollo concentrato
- 300 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di paprica
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2618.6 kJ / 625.9 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 41.8 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1218.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Babà napoletana
8 Std.
Tortano speck e fontina
2 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Babà napoletano
2h 45 min
Fiocchi di neve
5 Std.
Roccocò
2 Std.
Chutney more e cipolle
Žádné hodnocení
Raffioli napoletani
45min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Pasta choux
2 Std.
Struffoli
1h
Cono graffa
1h