Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purè di patate
- 300 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 105 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
- 1 pizzico di noce moscata (volitelně)
Polpettine
- 150 g di cipolla, a pezzi
- 60 g di gambo di sedano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. tritato per guarnire
- ½ cucchiaino di foglie di salvia secca
- ½ cucchiaino di sale alle erbe
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne di tacchino, senza pelle e disossata, cotta al forno
- 3 uova grandi
- 120 g di pangrattato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 247 kJ / 59 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3 Std.
Burger ceci e rucola
40 Min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 Min
Spanakopita
1 Std.
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1h 30min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1 Std.
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Patate schiacciate al forno
1 Std.