Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di sovracoscia di pollo disossata e senza pelle a dadini (3 cm), asciugata con carta assorbente
- 40 g di radice fresca di zenzero, a fettine (2 mm)
- 120 g di cipolla, a metà
- 120 g di carota, a pezzi
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di patata, a dadini (2 cm)
- 150 g di crauti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 230 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
- foglie di prezzemolo fresche, tritate, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192.4 kJ / 285 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 220.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso pilaf con maiale
45min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Riso al pollo hainanese, zuppa di verdure e uova
1h 25min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1 Std. 20 Min
Virtù teramane
1u.
Zuppa di funghi e tacchino con verdure
45min
Riso pilaf con vitello
1 Std. 50 Min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8h 45 min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45min
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Goulash ungherese
1h 45min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min