Kompatibilní verze
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 cipollotti a metà o in quarti (circa 5 cm)
- 1 zucchina, circa 70 g, a fette (circa 5 mm)
- 10 pomodorini ciliegia
- 1 filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische (circa 150 g)
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 - 2 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- ¼ di limone, a fette
- 1000 g di acqua
- 60 g di riso Parboiled
- 15 g di uva passa
- ½ stecca di cannella
- 2 semi di cardamomo
- 2 pizzichi di zucchero
- ¼ cucchiaino di curcuma in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2158.4 kJ / 515.9 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 452.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Filetti di salmone con patate e zucchine (TM6)
1 Std. 15 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Pasticcio di pollo e patate dolci
Žádné hodnocení
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min