Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 - 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 3 pizzichi di sale
- 500 di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, a piacere
- 200 g di calamari ad anelli
- 120 g di pane toscano raffermo, a tocchetti
- 200 g di gamberetti sgusciati e puliti
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate e tritate
- 5 g di capperi sott'aceto, sgocciolati e tritati
- 40 g di cipolla rossa di Tropea, a fette sottili
- 180 g di pomodori datterino, in quarti
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, spezzate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Calamarata, spigola e Pachino
30 Min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Nasello in salsa all'arancia
2 Std. 30 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35 Min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 Min
Paella veloce
40 Min
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min