Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 - 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 3 pizzichi di sale
- 500 di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, a piacere
- 200 g di calamari ad anelli
- 120 g di pane toscano raffermo, a tocchetti
- 200 g di gamberetti sgusciati e puliti
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate e tritate
- 5 g di capperi sott'aceto, sgocciolati e tritati
- 40 g di cipolla rossa di Tropea, a fette sottili
- 180 g di pomodori datterino, in quarti
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, spezzate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Linguine allo sgombro
30 Min
Gamberi e calamari speziati
20min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
40min
Penne risottate ai gamberi
30 Min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Pepata di cozze
45 Min
Insalata di gamberi estiva (Bimby Friend)
30 Min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3 godz. 40 min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min