Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de basilic frais, équeuté, et quelques feuilles pour la finition
- 70 g de jambon de Parme
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 melon de Cavaillon, mûr
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691.5 kJ / 404.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 590.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min
Salade de tomates, crème au basilic
25min
Bruschetta melon-poivron
25min
Salade de jambon serrano au melon et crème à l'orange
20min
Croque monsieur à la tomate
1h
Salade de haricots verts aux abricots et aux noix
25min
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Saumon aux tomates séchées
30min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min