Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de basilic frais, équeuté, et quelques feuilles pour la finition
- 70 g de jambon de Parme
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 melon de Cavaillon, mûr
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691.5 kJ / 404.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 590.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Saumon aux tomates séchées
30min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
One pot coquillettes au jambon cerise
15 min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Salade de courgette, riz et thon
25min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1h
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min