Kompatibilní verze
Papillotes de poulet aux poireaux et lentilles
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de blancs de poireau, en tronçons
- 70 g d'échalotes, coupées en quatre
- 150 g de lardons
- 20 g de beurre
-
250
g de lentilles sèches, type beluga
nebo 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches, type beluga - 1 c. à soupe de curry en poudre
- 750 g d'eau
- 500 g d'aiguillettes de poulet
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3505.7 kJ / 837.9 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 376.3 mg
Alternativní recepty
Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons
1 Std. 15 Min
Cari de poulet parfumé Deuxième bol
1 Std.
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50 Min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 Min
Summer Coleslaw
Žádné hodnocení
Salade de crevettes Louie
1 Std. 30 Min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.