Kompatibilní verze
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 20 feuilles de menthe
- 1 pincée de sel, et un peu pour le service
- 300 g de petits pois surgelés
- 125 g de mozzarella, en morceaux
- 120 g de jambon blanc
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1864 kJ / 443 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25min
Hachis de poulet et polenta
45 min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30min
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30min