Kompatibilní verze
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 20 feuilles de menthe
- 1 pincée de sel, et un peu pour le service
- 300 g de petits pois surgelés
- 125 g de mozzarella, en morceaux
- 120 g de jambon blanc
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1864 kJ / 443 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35 Min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 Min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1 Std.
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 Min
Vichyssoise avec des pâtes
35 Min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min