Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di molluschi cefalopodi misti ( seppie, calamaretti o moscardini)
- 200 g di crostacei misti (cicale, gamberi, mazzancolle, scampi)
-
300
g di pomodori pelati
nebo 300 g di polpa di pomodoro a pezzi - 200 g di vino bianco secco
- 500 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di vongole e cozze pulite
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1781.5 kJ / 425.8 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1692.5 mg
Alternativní recepty
Lasagna autunnale
2j
Ossibuchi ai funghi
3h 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1j 30 menit
Frittatina alle zucchine
30 min
Tagliatelle tricolore
1j
Insalata di carote e mele con Feta e noci
20 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
30 min
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1j
Braciole pugliesi
1j
Crostata al cioccolato e lamponi
2j
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min