
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di molluschi cefalopodi misti ( seppie, calamaretti o moscardini)
- 200 g di crostacei misti (cicale, gamberi, mazzancolle, scampi)
-
300
g di pomodori pelati
nebo 300 g di polpa di pomodoro a pezzi - 200 g di vino bianco secco
- 500 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di vongole e cozze pulite
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 425.8 kcal / 1781.5 kJ
- Protein
- 41.3 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 1692.5 mg
Alternativní recepty
Filetto di manzo farcito con funghi porcini alla parmigiana e salsa al vino rosso
1hod. 20min
Sautè di cozze e vongole
40min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14hod. 30min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Žádné hodnocení
Spaghetti alle vongole
4hod. 40min
Anolini
14hod.
Cassola cagliaritana
1hod.
Spaghetti alla busara
30min
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1hod.
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50min