Ricotta dumplings with napoli sauce

Ricotta dumplings with napoli sauce

4.4 75 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

Ricotta cheese
  • full cream milk
    1500 g
  • white vinegar
    40 g
Dumplings
  • bread stale or frozen, cut into pieces
    100 g
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • fresh oregano leaves only
    2 sprigs
  • sea salt
    1 tsp
  • olive oil for greasing
Napoli sauce
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    30 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato passata
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    100 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • Parmesan cheese grated to serve
  • fresh basil leaves only, for garnishing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1904.7 mg
Protein 28 g
Kalorie 2419 kJ / 576 kcal
Tuk 29.6 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 14.3 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...