Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta cheese
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
Dumplings
- 100 g bread, stale or frozen, cut into pieces
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 tsp sea salt
- olive oil, for greasing
Napoli sauce
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 pinch ground black pepper
- Parmesan cheese, grated to serve
- fresh basil, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2419 kJ / 576 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 29.6 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1904.7 mg
Alternativní recepty
Pumpkin and ricotta cannelloni
1小时 20 分钟
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Ricotta gnocchi
2h
Risotto verde
45 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Semolina gnocchi with asparagus
1小时 15 分钟
Cheese and spring onion galette
1小时 15 分钟
Gnocchi
1h 40min