Zařízení & příslušenství
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
披塔餅皮
-
水250 克
-
乾酵母粉5 克
-
高筋麵粉400 克
-
橄欖油1 大匙
-
鹽5 克
烤大蒜鷹嘴豆泥
-
蒜球 (整球)2
-
橄欖油
-
鹽
-
黑胡椒粉
-
白芝麻40 克
-
去皮去骨雞胸肉 縱切成2 長條300 克
-
橄欖油2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥奧勒岡¼ 茶匙
-
葵花油25 克
-
罐裝鷹嘴豆 瀝乾240 克
-
橄欖油50 克
-
檸檬汁 依個人口味調整5 - 10 克
-
孜然粉 (volitelně)¼ - ½ 茶匙
組裝
-
新鮮綜合生菜50 克
-
小黃瓜 切片½ 根
-
牛番茄 切片1 顆
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1266.9 mg
Protein
37.9 g
Kalorie
3791.6 kJ /
906.2 kcal
Tuk
39.1 g
Vláknina
9.2 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
101.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爽口輕食
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan