葱香豆芽牛肉
TM6

葱香豆芽牛肉

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 牛肉 ,牛里脊片
  • 20 克 生抽
  • 20 克 蚝油
  • 5 克 玉米淀粉
  • 1400 克 水
  • 150 克 绿豆芽 ,洗净沥干
  • 3 - 4 根 葱 ,切丝
  • 1 汤匙 生抽 ,根据个人口味调节
  • 20 克 油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
687.9 kJ / 164.4 kcal
Protein
18.3 g
Sacharidy
4.5 g
Tuk
8.8 g
Nasycený tuk
2.2 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
520.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty