Zařízení & příslušenství
葱香豆芽牛肉
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉 牛里脊片300 克
-
生抽20 克
-
蚝油20 克
-
玉米淀粉5 克
-
水1400 克
-
绿豆芽 洗净沥干150 克
-
葱 切丝3 - 4 根
-
生抽 根据个人口味调节1 汤匙
-
油20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
520.3 mg
Protein
18.3 g
Kalorie
687.9 kJ /
164.4 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手晚餐
5 recepty/-ů
Čína
Čína