葱香豆芽牛肉

葱香豆芽牛肉

3.4 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉 牛里脊片
    300 克
  • 生抽
    20 克
  • 蚝油
    20 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 1400 克
  • 绿豆芽 洗净沥干
    150 克
  • 切丝
    3 - 4 根
  • 生抽 根据个人口味调节
    1 汤匙
  • 20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 520.3 mg
Protein 18.3 g
Kalorie 687.9 kJ / 164.4 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 4.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...