![Ris med pak choi og skinke Ris med pak choi og skinke](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2ce5b26-c5bc-4b76-9000-148afe24af95/Derivates/22e6f60c-556d-4ca6-8b97-3fdb6108f931.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g ris, kortkornede, japonica
- 40 g forårsløg, skåret i skiver
- 2 fed hvidløg
- 200 g kogt hamburgerryg, skåret i stykker (2 cm)
- 20 g vegetabilsk olie
- 150 g pak choi (ca. 1 stk), skåret i stykker (3 cm)
- 10 g risvin, shaoxing
- 360 g vand
- 20 g soyasauce, light
- 1 tsk salt
- 5 g riseddike
- Nutriční hodnoty
- na 3 portioner
- Kalorie
- 6149 kJ / 1470 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 216 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 5453 mg