Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 60 g de lait
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 100 g de poireaux détaillés en tronçons (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de gruyère en morceaux (2 cm)
- 100 g de crème fraîche
- 2 baguettes
- 80 g de lard en tranches, détaillé en lanières (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2698.8 kJ / 645 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 85.4 g
- Tuk
- 20.7 g
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30min
Tarte aux légumes
1h
Tarte flambée aux poireaux
40min
Croûtes au fromage au four
35min
Croissants au jambon
35min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Salade au cervelas et fromage
25min
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Soupe au vin de Soleure
1h
Pâtes au four rapides
55 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1h