Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 poivron jaune
- 1 poivron vert
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
-
250 - 300
g de tomates pelées, concassées en dés 1 cm
nebo 250 - 300 g de tomates olivette, type San Marzano, en dés (1 cm), pelées et épépinées - 40 g de câpres au sel, dessalées (auparavant passées dans de l’eau tiède)
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 320 g de spaghettini
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Rotolo aux champignons et poivrons
2 Std. 15 Min
Pennette safran et crevettes
30 min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Penne au thon
35min
Tortiglioni saumon et crevettes
40 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Salade à la grecque et croûtons
25 min
Gratin de cornettes
50min