烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉

烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
5 人份

Suroviny

  • 煙燻紅椒粉
    2 大匙
  • 乾辣椒碎片
    ½ 茶匙
  • 乾燥茵陳蒿
    1 茶匙
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 香蒜粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬里肌肉 (詳見要訣)
    1000 克
  • 粉質馬鈴薯 削皮,切塊
    1000 克
  • 牛奶
    350 克
  • 1 茶匙
  • 奶油,有鹽或無鹽 切塊
    30 克
  • 肉荳蔻粉
    1 - 2 小撮
  • 新鮮巴西利葉 切碎
  • 芝麻葉
    60 - 70 克
  • 櫻桃番茄 對切半
    20 - 25
  • 巴薩米可醋

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 623.2 mg
Protein 47.4 g
Kalorie 2796.3 kJ / 668.3 kcal
Tuk 33.4 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 44.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše