Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 大匙 煙燻紅椒粉
- ½ 茶匙 乾辣椒碎片
- 1 茶匙 乾燥茵陳蒿
- 1 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 香蒜粉
- 1 茶匙 糖
- 1000 克 豬里肌肉 ,(詳見要訣)
- 1000 克 粉質馬鈴薯 ,削皮,切塊
- 350 克 牛奶
- 1 茶匙 鹽
- 30 克 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
- 1 - 2 小撮 肉荳蔻粉
- 新鮮巴西利葉 ,切碎
- 60 - 70 克 芝麻葉
- 20 - 25 櫻桃番茄 ,對切半
- 巴薩米可醋
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 33.4 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 623.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
黑松露干貝蔬菜塔
Değerlendirme yok
蘆筍起司鹹派
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
韓式燒肉夾生菜
Değerlendirme yok
栗金糖
Değerlendirme yok
雞絲蔬菜佛陀碗(TM6)
Değerlendirme yok
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Değerlendirme yok