烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜

烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 人份

Suroviny

  • 全雞 (約1 公斤)
    1
  • 抹油用
    3 - 4 大匙
  • 義大利綜合香料
    2 大匙
  • 黑胡椒粉 調味用
  • 帕瑪森起司 切塊
    30 克
  • 1300 克
  • 雞高湯醬
    2 茶匙
  • 番紅花
    1 小撮
  • 多備一些調味用
    1 茶匙
  • 印度香米
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊,(約2-3 公分)
    300 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    250 - 300 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    2 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 681.9 mg
Protein 48.3 g
Kalorie 3214 kJ / 768.2 kcal
Tuk 48.1 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 14.3 g
Sacharidy 34.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...