烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
TM6

烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1 全雞 ,(約1 公斤)
  • 3 - 4 大匙 油 ,抹油用
  • 2 大匙 義大利綜合香料
  • 黑胡椒粉 ,調味用
  • 30 克 帕瑪森起司 ,切塊
  • 1300 克 水
  • 2 茶匙 雞高湯醬
  • 1 小撮 番紅花
  • 1 茶匙 鹽 ,多備一些調味用
  • 200 克 印度香米
  • 300 克 紅蘿蔔 ,切塊,(約2-3 公分)
  • 250 - 300 克 綠花椰菜,切小朵
  • 2 大匙 奶油,有鹽或無鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
3214 kJ / 768.2 kcal
Protein
48.3 g
Sacharidy
34.6 g
Tuk
48.1 g
Nasycený tuk
14.3 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
681.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty