Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais

Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais

3.7 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions

Suroviny

  • 800 g de rôti de porc, dans le filet
  • 3 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 1 pincée de quatre-épices
  • 1 échalote
    1 oignon rouge
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • thym frais
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 panais en gros morceaux
    1 céleri-rave, en gros morceaux
  • 4 poires en quartiers
  • 2 c. à soupe de sucre roux moelleux, type vergeoise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32 g
Kalorie 1525 kJ / 364 kcal
Tuk 15 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...