Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau, en cubes de 3 cm
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe vinaigre de cidre
- 500 g d'eau
- 50 g de miel de lavande
- 1 branche de thym frais
- 600 g de carottes, en rondelles
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1738.2 kJ / 415.4 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 878.8 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 Min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1ωρ. 50 λεπτ.
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1h 15min
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Poulet façon bourguignon
35 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Ragoût de dinde à l'ail
40 λεπτ.
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.