Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau, en cubes de 3 cm
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe vinaigre de cidre
- 500 g d'eau
- 50 g de miel de lavande
- 1 branche de thym frais
- 600 g de carottes, en rondelles
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1738.2 kJ / 415.4 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 878.8 mg
Alternativní recepty
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15min
Jambalaya de poulet
40min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min
Saumon à la sriracha et purée d'édamame-petits pois
1u. 20min
Mie goreng 🌶️🌶️
30min
Fricassée de poulet
55min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1h 15min
Saumon au sésame, crème de petits pois
1u.
Moussaka grecque
1u. 20min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30min