Baguette tradition et baguette épi

Baguette tradition et baguette épi

4.2 115 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
3 pièces

Suroviny

  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 2108 mg
Protein 19.2 g
Kalorie 2606.3 kJ / 622.9 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 129.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...