Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au citron
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 4 œufs
- 100 g de beurre doux
- 100 g de jus de citron (2 citrons env.)
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
Le sirop au limoncello
- 40 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de limoncello
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1870 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 64.4 g
- Tuk
- 16.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche express au praliné
45 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Bûche poire-caramel
9 Std. 15 Min
Meringue italienne
30 min
Tarte meringuée au citron
1h 10min
Bûche aux marrons
1 godz. 40 min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Tarte tropézienne
3h
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min