Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g leite
- 1 c. chá de açúcar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65
- 90 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
- 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 400 g acelgas cortadas em pedaços (4-5 cm aprox.)
-
100
g tomate cortado em pedaços
nebo 100 g tomate-cereja - 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- 20 g pinhão torrado
- 150 g queijo feta esfarelado
- 8 tomates-cereja
- 1 ovo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1886.1 kJ / 450.8 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 606.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canja de pombo
No ratings
Spring Rolls de frango e molho Buffalo
No ratings
Bolo surpresa de baunilha
No ratings
Queijo fresco com salmão e salsa
12h
Bolo para levar
1 Std.
Batata-doce espiralizada com frango no forno - TM6
1 Std. 10 Min
Tempero de pimenta e limão
1 Std. 30 Min
Gelado de frutos vermelhos
20 Min
Bolo picante de ameixa
5 Std. 30 Min
Pão de espinafres e queijo
1 Std.
Papas de millet com maçã e pera (Baby-Led Weaning)
25 Min
Risoto de vinho tinto e cogumelos
35min