Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola
- 4 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços
- 100 g azeite
- 200 g tomate cortado em pedaços
- 50 g pimento verde
- 200 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 200 g polpa de tomate
- 300 g vinho branco
- 900 g caldo de peixe caseiro
- 400 g batata-doce cortada em cubos
- 500 g filetes de corvina cortados em cubos (2 cm aprox.)
- 30 g hortelã-pimenta laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 5035.2 kJ / 1203.5 kcal
- Protein
- 63.9 g
- Sacharidy
- 73.3 g
- Tuk
- 62.5 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 14.2 g
- Sodík
- 1166 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão assado com molho picante e miso
7 Std. 30 Min
Pides de acelgas (pão turco)
1h 15min
Peixe miso com feijão-verde e puré de grão
3 Std.
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 godz. 30 min
Arroz de miúdos
12u. 40min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Raia com cebolada e batatas
45min
Xarém do caldo da caldeirada
30min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Arroz de pato árabe
1h 30min
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40min
Caldeirada de bacalhau
40min