Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 25 g de levain biologique déshydraté
- 300 g de farine de blé biologique, type 55, pour le plan de travail
- 200 g de farine de blé semi-complet biologique, type 110
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1277 kJ / 29 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 1.3 g
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain aux algues
2h 45min
Pain complet
5h
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain de seigle
5h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain aux figues
4 Std.
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux graines
5h