Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à café bombée de sel
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de farine d'épeautre
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1265 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pain de seigle
2h 40 min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain au levain
8 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux graines
5h
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Pain complet
5h
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min