Pain à la farine d'épeautre

Pain à la farine d'épeautre

4.5 95 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
6 portions

Suroviny

  • 1 c. à café bombée de sel
  • 200 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 300 g de farine d'épeautre
  • 12 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 10.8 g
Kalorie 1265 kJ / 300 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 58.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...