Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de raisins secs
- 100 g d'eau tiède
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, mou
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1953.4 kJ / 463.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain cocotte
2h 20 min
Pain Cocotte
3h
Stollen
3 Std. 45 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Petits pains à pique-nique
2 Std. 35 Min
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Petites ficelles aux céréales
2 godz. 45 min
Pain au yaourt
1h 50 min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Tarte au libouli
2 godz. 45 min
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min