Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de sel
- 300 g de farine de blé, type 55 biologique
- 100 g de farine de blé complet, biologique
- 250 g d'eau
- 150 g de levain biologique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1018 kJ / 238 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Pain de seigle scandinave
26h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4 Std.
Pain au levain
8h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux graines
5h
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain au levain
17 godz.
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.