
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 120 gramů vody
-
1
čajová lžička instantního droždí
nebo 10 gramů čerstvého droždí - 15 gramů olivového oleje plus navíc za mazání
- 220 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
Náplň a dokončení
- 80 gramů červené cibule na čtvrtky
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele podle chuti, jen lístky
- 150 gramů čedaru na kousky (2 cm)
- 80 gramů barbecue omáčky
- 180 gramů kuřecích prsou vařených, natrhaných na proužky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 127 kcal / 532 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min
Hraběnčiny řezy
50min
Batátové kuličky s kuřecím masem
40min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40min
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11hod. 30min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45min
Mrkvové bulky se skyrem
40min
Sushi s krabími tyčinkami
1hod. 20min
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min
Tiramisu dort se sušenkami Amaretti
7hod. 30min
Krémová kuřecí polévka
45min
Dubajská čokoláda
1hod. 20min