Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 2 vejce
- 250 gramů mléka
- 250 gramů vody
- 20 gramů řepkového oleje, plus navíc na smažení
- 250 gramů hladké mouky
- ¼ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 974.8 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špekové knedlíky
50 Min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 Min
Bavorské knedlíčky do polévky
1 Std.
Frankfurtská polévka
30 Min
Krupicové noky
45 Min
Hrachová krémová polévka
25 Min
Krémová hrášková polévka
40 Min
Kapání do polévky
25 Min
Strouhanka
5 Min
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Bramboráky
45 Min
Játrová rýže
35 Min