Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 2 vejce
- 250 gramů mléka
- 250 gramů vody
- 20 gramů řepkového oleje, plus navíc na smažení
- 250 gramů hladké mouky
- ¼ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 974.8 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masová dochucovací pasta
45 min
Kuřecí frikasé s chřestem
1h
Šunkovo-sýrový svítek
35 min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10 min
Bavorské knedlíčky do polévky
1h
Čevapčiči s tzatziki
30 min
Krupicové noky
45 min
Mangové čatní
1h
Kapání do polévky
25 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min
Játrová rýže
35 min