Zařízení & příslušenství
Svítek do polévky
Příprava 25min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
10 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
2 vejce
-
250 gramů mléka
-
250 gramů vody
-
20 gramů řepkového oleje plus navíc na smažení
-
250 gramů hladká mouka
-
¼ čajové lžičky soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.8 g
Kalorie
974.8 kJ /
232.8 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
33.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavářky do polévek
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Extra dobrá brioška
3hod.
Játrová rýže
35min.
Drožďové knedlíčky
30min.
Bramborové knedlíky se špenátem
1hod. 40min.
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min.
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1hod. 10min.
Bavorské knedlíčky do polévky
1hod.
Karlovarské knedlíky
50min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Kapání do polévky
25min.
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min.
Krupicové noky
45min.