Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 uova fredde di frigorifero
- 1200 g di acqua
- 50 g di succo di barbabietole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 4 olive nere denocciolate a rondelle (2 mm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 141.1 mg
Alternativní recepty
Bignè arcobaleno
2 Std.
Pane al pomodoro
16h
Indonesian Milk Pie
3hod.
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 Std. 40 Min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Baguette con ciccioli
5hod.
Biscotti papà
1h 30min
Menù: Cous cous di carne speziato con crema fondente (Bimby Friend)
40min
Biscotti omini di pan di zenzero al cioccolato
35min
Hummus ai pomodorini
1h
Tortellini in brodo (senza glutine)
2 Std.