Kompatibilní verze
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Zweige Dill, abgezupft
- 150 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 300 g Zucchini, ggf. längs halbiert
- ¾ TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Mozzarella, gerieben
- 1 Ei
- 100 g Räucherlachs, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1108 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50min
Thunfischpizza quattro stagioni
1h
Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen
30min
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1h
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Zucchini-Garnelen-Puffer mit Joghurt
30min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40min