Low Meat Cannelloni mit Mangold
TM6

Low Meat Cannelloni mit Mangold

5.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

Füllung

  • 2 - 3 Knoblauchzehen
  • 360 g Sellerie in Stücken (4 cm)
  • 100 g Möhren in Stücken (4 cm)
  • 200 g Zwiebeln halbiert
  • 50 g Wasser
  • 30 g Olivenöl
  • 100 g Schmelzkäse
  • 100 g Haferflocken, kernig
  • 150 g Rinderhackfleisch zerzupft
  • 2 TL Kräuter der Provence
  • 2 TL Salz
  • 1 TL Pfeffer
  • 1 TL Zucker

Béchamel

  • 100 g Parmesan in Stücken (3 cm)
  • 20 g Petersilie grob gehackt
  • 100 g Butter in Stücken
  • 900 g Milch
  • 85 g Weizenmehl Type 405
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • ½ TL Muskat

Fertigstellung

  • 200 g Mangold entstrunkt, grob gehackt
  • 125 g Mozzarella abgetropft, gezupft
  • 300 g Cannelloni

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
741 kcal / 3102 kJ
Protein
33 g
Tuk
51 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
26 g
Sodík
1923 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty