
Zařízení & příslušenství
Miso soup, Sake seafood with rice
Příprava 30min
Celkový 1hod. 5min
4 portions
Suroviny
-
water1440 g
-
white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (volitelně) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)10 - 12
-
clams shells scrubbed,300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
sake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil (10 g)2 tsp
-
miso paste80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (volitelně) cut in cubes (1.5 cm)200 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
478 kcal /
2015 kJ
Protein
30 g
Tuk
7 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
1.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fabulous Flavour on Every Level
72 recept
Švýcarsko
Švýcarsko