Zařízení & příslušenství
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
30 slices
Suroviny
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting560 g
-
egg (53-63 g)1
-
butter cut in pieces50 g
-
salt2 tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
egg yolk beaten, for brushing1
-
salad leaves mixed100 g
-
smoked trout fillets cut in pieces150 g
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
black pepper, freshly ground
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
120.7 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
444.3 kJ /
106.2 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
15.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Easter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sicilian Prawn Salad
40min.
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min.
Tzatziki
20min.
Rustic bread
2hod.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min.
Fruit nectar
10min.
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min.
Peruvian Ceviche
1hod. 15min.
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1hod. 40min.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min.
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min.
Sicilian Salad
30min.