Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout

Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout

4.5 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
30 slices

Suroviny

Wholegrain Easter bread
  • fresh dill (approx. 20 g), leaves only
    1 bunch
  • red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings
    100 g
  • milk
    300 g
  • honey
    15 g
  • fresh yeast crumbled
    20 g
  • wholemeal flour plus extra for dusting
    560 g
  • egg (53-63 g)
    1
  • butter cut in pieces
    50 g
  • salt
    2 tsp
Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    4
  • water to fill to 1 l mark
Assembly
  • egg yolk beaten, for brushing
    1
  • salad leaves mixed
    100 g
  • smoked trout fillets cut in pieces
    150 g
  • lemon juice freshly squeezed
    30 g
  • black pepper, freshly ground

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 120.7 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 444.3 kJ / 106.2 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 15.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...