Zařízení & příslušenství
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 個
Suroviny
-
清酒30 克
-
醬油30 克
-
味醂20 克
-
去骨雞腿排 (約2片),在肉面用刀淺淺劃開,再切對半350 克
-
糖10 克
-
綜合甜椒 去除頭尾,沿著甜椒紋路切下大片,(約 2 顆)150 克
-
日式美乃滋 抹吐司用
-
切片吐司4 片
-
油 刷油用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
1464.4 mg
Protein
33.3 g
Kalorie
1880.4 kJ /
449.4 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
玩轉鬆餅機
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan