Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 70 g baker's flour
- 30 g rye flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tip)
- 2 tsp molasses
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- caraway seeds, to sprinkle (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1053.8 kJ / 251.9 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 476.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Challah
3h 10 min.
Yogurt with Spiralized Fruit
10min
Croissants
16 godz.
Crêpes
1h 15min
Za'atar pesto
5min
Falafel
1 Std. 25 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2u. 20min
Buckwheat Crêpes
45min
Chocolate Babka
3 Std.
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min