Pain sans gluten riz et soja

3.8 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 15min.
8 parts

Suroviny

  • 420 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine de riz (voir "Conseil(s)")
  • 50 g de farine de maïs
  • 100 g de farine de soja (voir "Conseil(s)")
  • 5 g de gomme de guar
  • 2 c. à café bombées de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 7 g
Kalorie 679 kJ / 163 kcal
Tuk 2.9 g
Sacharidy 23.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...