Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 60 g de beurre doux, mou
La cuisson
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 10 g de beurre doux
- 20 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 530 kJ / 126 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streusel
2 Std.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12 godz. 45 min
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Kringle (Estonie)
2h 40min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kougelhopf
2hod. 55min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Manneles
1 Std. 30 Min
Spätzles aux girolles
50 min