Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 595 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pain au chocolat
24h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2h 35min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain au levain
8 Std.
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Petits pains suédois
16 godz.
Baguette viennoise
4h 25min
Petits pains aux raisins
24h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain aux graines
5u.
Brioche parisienne
24h