
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux ramolli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 140 kcal / 595 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 3.1 g
- Sacharidy
- 23.8 g
Alternativní recepty
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Petits pains suédois
16 Std.
Petits pains aux raisins
24 Std.
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain aux graines
5 Std.
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min