Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 595 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pain ciabatta
3h 45 min
Pain aux noix
3 godz. 15 min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain cocotte
2h 20min
Gâche vendéenne
3h 20 min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Pain de mie
3h 20 min
Petits pains suédois
16 Std.
Brioche parisienne
24h
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min