Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache (à faire la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à café de gingembre en poudre
- 15 g d'eau de rose
- 100 g de chocolat blanc
Les macarons (le jour même)
- 75 g de sucre glace maison
- 75 g d'amandes en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 25 g d'eau
- 75 g de sucre en poudre
- 1 pincée de colorant alimentaire rouge, en poudre ou liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5130 kJ / 1229 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 113.5 g
- Tuk
- 79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Le macaron caramel
1h 50min
Choux vanillés
1h 20min
Macarons glacés mangue-orange
6h 5min
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons à la griotte
48h
Fraisier à la rhubarbe
24h
Menu 2 - Maki de foie gras à la mangue
45min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min
Macarons au citron
12 Std.
Macarons au café
24h
Macarons au chocolat
24h
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min